fbpx

Become a teacher

Inspireer jong talent met jouw kennis en expertise en help hen hun volle potentieel te benutten
Waarom coach worden? Ik wil graag les geven
  • Je werkt samen met een leuke groep coaches. Samen hebben jullie een grote impact op de ontwikkeling van de Young Potentials. Naast de ervaring van het lesgeven, krijg je ook een stevige dosis persoonlijke voldoening.
  • Naast good karma verdien je ook een extra centje.
  • Het is een mooie opportuniteit om je bedrijf, content en best cases een in de spotlight te zetten bij een geëngageerd publiek. 
  • Je verbreedt je netwerk met Young Potentials en andere professionals.

Helemaal overtuigd? Twijfel niet langer en contacteer ons om samen te werken!

Waarom Young Potentials?

Young Potentials wil jong talent begeleiden zodat iedereen zijn of haar potentieel ten volle kan benutten.
Jonge talenten krijgen op school vaak heel veel theoretische kennis, maar ze weten aan het eind van hun studie vaak nog niet wat ze met al die kennis willen gaan doen, hoe ze zich kunnen onderscheiden in het sollicitatieproces en welke praktische skills belangrijk zijn om vanaf dag 1 een impact te maken bij een bepaalde job.
Young Potentials organiseert daarom trainingen door experts in hun vakgebied, die er voor zorgen dat onze deelnemers de juiste begeleiding krijgen in het verwerven van de juiste skills en het vinden van hun droomjob.
Young Potentials werd opgericht in 2012. Ondertussen werden reeds meer dan 6000 studenten getraind en meer dan 33 trainingen ontwikkeld.