fbpx

Over Young Potentials

Young Potentials is een initiatief dat de kloof overbrugt tussen de groeiverwachtingen van de huidige werknemers en de groeimogelijkheden die hen in werkelijkheid door de bedrijfswereld worden geboden.

Volgens LinkedIn's Workforce Learning Report zou meer dan 90% van de werknemers langer bij hetzelfde bedrijf blijven als het zou investeren in hun carrière. Leermogelijkheden stellen werknemers in staat om hun vaardigheden en kennis te blijven ontwikkelen zonder dat ze daarvoor van beroep of functie hoeven te veranderen.

Met Young Potentials richten we ons op het creëren van groeimogelijkheden voor jonge professionals. Onze aanpak is tweeledig:
- Professionele ontwikkeling door middel van trainingen en vaardigheidsprogramma's
- Professioneel netwerk van ambitieuze high potentials

Wij bieden hands-on en praktische trainingen en een aantal must-have vaardigheidsprogramma's aan voor alle jonge afgestudeerden, jonge managers en andere high potentials die in jouw bedrijf actief zijn.  Wanneer een meer gepersonaliseerde aanpak wenselijk is, treden wij op als een vertrouwde Learning & Development Partner om ons aanbod aan te passen aan de behoeften van jouw bedrijf.

Naast ons aanbod voor bedrijven zijn we ervan overtuigd dat we vooral leren van onze peers. Daarom streven we ernaar Young Potentials met dezelfde ambities of interesses samen te brengen om een netwerk te creëren waar het delen van ervaringen en het groeien van de collectieve kennis een prioriteit is.

Ons team

admin-ajax
Matthias Corneillie
OWNER
Lotte Van Dijck
Lotte Van Dijck
PARTNER

Helemaal overtuigd? Twijfel niet langer en contacteer ons om samen te werken!