fbpx

Boost uw business met Young Potentials

Rekruteer talent dat door onze opleidingen en workshops voorbereid is om een verschil te maken binnen uw bedrijf.
Ontdek alle voordelen Contacteer ons

Wat zijn de voordelen voor jou om met ons samen te werken

Door talent eerst professioneel voor te bereiden met workshops en opleidingen, in overleg met onze partner bedrijven, zijn we er zeker van dat een carrière met gelijkgestemde ambities en verwachtingen start. 

Grotere instroom van talent

Bedrijven die investeren in hun employer brand krijgen tweemaal zoveel respons op jobadvertenties en verlagen de kans op early-exits van werknemers binnen de eerste 6 maanden. Young Potentials zorgt voor een lange termijn strategie (on-en offline) zodat jouw bedrijf het hele jaar door 'top of mind' blijft bij kandidaten.

100%, vanaf dag 1

Startende werknemers opleiden en begeleiden is een grote kost voor bedrijven. Gelukkig zijn Young Potentials voorbereid om het verschil te maken vanaf dag 1.

Langetermijn talent

Omdat we de kandidaten vanaf het begin begeleiden hebben we een duidelijk beeld van hun ambities en dromen. Dat zicht op de toekomst helpt ons een match te vinden waarin beide partijen samen kunnen bouwen aan een duurzaam carrièrepad.

We werken reeds samen met

Waarom Young Potentials?

Onze aanpak is anders. Dat komt omdat we niet geloven in eenrichtingsverkeer, maar wel in dynamische en organische samenwerkingen. We verwerken de input van de bedrijfswereld naar praktische workshops die onmiddellijk impact hebben. Samen met experten uit het vakgebied staan de kandidaten stil bij de richting die ze willen geven aan hun carrière en hoe deze aansluit bij hun talenten. Door de noden en wensen van de sollicitant en de werkgever op elkaar af te stemmen bouwen we mee aan de rekrutering van morgen.

Helemaal overtuigd? Twijfel niet langer en contacteer ons om samen te werken!